Friss topikok

Egy Teaház

2010.01.20. 11:38 edemX

Ez a teázó, kávézó nem más, mint a híres Sirius, ami a belváros szívében, a Bródy Sándor utcában található.

Nagyon hangulatos az atmoszférája a helynek, rengeteg kávé és még több tea található az itallapon, ahonnan mit ne mondjak, elég nehéz választani. A helyet amúgy én régebben sose találtam meg, csak segítséggel, de mára már profi lettem, mivel tudom a házszámot (13). A pincehelységbe belépve rögtön a pult tárul a szemünk elé, ahol akár rögtön kérhetünk magunknak inni. Ebben a teremben hagyományos asztalok vannak hagyományos székekkel és dohányzási lehetőséggel (vizipipázni is lehet), meg sokféle játékkal, amiket nyugodtan le lehet emelni a polcról és lehet is játszani a tea szürcsölés mellet (sakk, activity...). A következő kis szobába lépve már nem székek hanem puffokra puffanhatunk le és reméljük, hogy nem fogunk puffogni semmin. Van egy nagyszerű szekrény amibe belépve - tényleg be kell mászni, tisztára mint a Narniába - egy lépcsőhöz jutunk amivel átjutunk a felső szintre. Ennek az átjárónak az érdekessége pusztán annyi, hogy összetört tükördarabok borítják az egészet, nagyon imba. A legjobb helyiség szerintem, ami mindig foglalt, ha előre nem foglaltad le, az a szoba melybe a tükrös csodából beléptél. Tiszta dzsungel harcos érzésed van a falakra festett zöld növényzettől és állatvilágtól , és attól ahogy átküzdöd magad a kötéllel gazdagított pallón, hogy elfoglalhasd helyed a puffodon (vagy babzságfoteledbe...inkább:D).

Mint mondtam elég nehéz választani a teák között, de a teaház ötletgazdáinak erre is volt ötletük, mégpedig a "Nem tudom, milyen teát igyak" tea. Rágcsálnivalókból sincs hiány és sütikből sem melyekből van finom, kicsit finom és nem finom :) .

Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, ha van kedvetek látogassátok meg a Sirius-t nem fogtok csalódni!

 

Szólj hozzá!

Címkék: kávé tea teázó sirius vizipipa babzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://wuvii.blog.hu/api/trackback/id/tr491687181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása